Scenario leírása
Csata leírásaCygnar - Zsoldos összecsapás

15 pont (Mk2)

Bogesz vs. McMordain
Seregek:


Cygnar
Captain Victoria Haley
Squire (solo)
Gun Mage Captain Adept (solo)
Grenadier light warjack
Hunter light warjack
Defender heavy warjack

Zsoldos:
Ashlynn D'Elyse
Sylsy Wyshnalyrr, the Seeker (solo)
Master Gunner Sougal MacNaile (solo)
Reinholdt, Gobber Speculator (solo)
Rover heavy warjack
Mule heavy warjack

Terep és felállás:
A felállást a Cygnar csapat kezdte, egy közepes méretű szikla dombocskán és mögött helyezkedtek el. A zsoldosok egy kupacban az őrtorony mögötti részen álltak fel.

1. kör:
A Cygnar csapatból csak a Hunter mozog előre, az erdőbe. Haley egy Arcane Shieldet varázsol a beásott Grenadierre. (A Grenadier egyébként illegálisan volt játékban, mert a csata 15 pontos volt és a Grenadier ezen felül volt már. Mivel azonban semmi hatással nem volt a játék menetére, ezért a végeredményen ez nem sokat változtat.) Ashlynn gyorsítja a Rovert, ami így majdnem eléri a Huntert. A Mule mozog előre és úgy általában az egész csapat közelít a tornyot jobbról megkerülve.

2. kör:
A Defender kicsit előre mozog és telibe kapja a Rovert, a Hunter hátrál, majd ő is eltalálja a Rovert, így az ellenséges heavy jack elveszti a fő fegyverzetét. Haley is mozog kicsit előre, a squire követi. A zsoldosok is tovább nyomulnak előre, de egyenlőre nem tudnak veszteséget okozni a Cygnároknak. A sérült Rover az erdő takarásába vonul vissza.

3. kör:
Haley össztüzet rendel el, miután kissé előre megy, elmond egy Temporar Barriert és egy Arcane Boltal megpróbálja a Mule-et megsebezni (sikertelenül). A Defender, a Hunter és a Gun Mage Captain Adept viszont eltalálja a Mule-t de annak még marad némi ereje és talpon marad. Ashlynn a Mule mögé lopózik és megpróbálja Haley-t lerántani a szikláról, de nem sikerül. A Mule az ágyújából tüzet nyit Haley-re, meg is sebzi, valamint a robbanás a szikla mögé löki.

Epilógus:
Misi ekkor nem látta értelmét, hogy a csatát tovább folytassuk. A Cygnaroknak nem volt még sérült jack-je, és csak Haley sebesült meg (5 pontot veszett), míg a zsoldosoknak mindkét jackje az utolsókat rúgta, ráadásul a warcasterük is a cygnar jackek fegyvereinek csövébe bámult.


Vissza a lap tetejére