Scenario leírása
Csata leírásaZsoldos - Cygnar összecsapás

350 pont

McMordain (Misi) vs. BogeszA Fonix Csarnok a játék népszerűsítése céljábol egy Proxy Warmachine versenyt rendezett, melyen minden játékos játszik minden játékossal. Első ellenfélnek Misit hívtam ki.

Seregek:

Zsoldos:
Ashlynn D'Elyse
Buccaneer light warjack
Mariner heavy warjack
Mule heavy warjack

Cygnar:
Captain Victoria Haley
Sentinel light warjack
Hunter light warjack
Defender heavy warjack

Terep és felállás:
A felállást a Zsoldosok kezdték, egy kis bucka, vagy szikla mögött helyezkedtek el, a Cygnar sereg viszonylag nyíltan állt fel, de a lőtáv miatt ez egyenlőre amúgy sem számít.

1. kör:
A Mariner és Ashlynn a kis szikla mögött helyezkednek Ashlynn varázslattal gyorsítja a Marinert, a Buccaneer a közeli romoknál vonul fedezékbe, a Mule követi, de nem ér be a romok mögé. A másik oldalon a Sentinel húzódik a romok védelmébe, A Hunter követi, de nem éri el. Victoria kapitány egy Arcane Shield varázslattal növeli a Hunter páncélzatát. A Defender közelít a romokhoz és elereszt egy lövést a Buccaneerre, de az lőtávon kívűl van.

2. kör:
A Buccaneer visszamenekül a sziklához, a Mule követi, a Mariner a szikla túloldalán bújik elő, mögötte Ashlynnel, aki egy kis ködöt varázsol a nyílt terepre, megnehezítve a Cygnar egységek lövését. A Sentinel a romok közé hatol, a Hunter eléri a romok szélét és lead egy lövést a Buccaneerra, ami eltalálja ugyan, de komolyabb sérülést nem okoz, Victoria kapitány is a romok mögé helyezkedik és az Arcane Shieldet áthelyezi a Defenderre. A Defender kissé közelít.

3. kör:
A Buccaneer behálózza a Sentinelt, majd a Mule tüzet nyit rá, melynek eredményeképpen a Sentinel elveszti a pajzsát. A Mariner is tüzel és a találatai majdnem megsemmisítik a Sentinelt. Amaz visszalő a Buccaneerra, de nem okoz találatot. A Hunter is a Buccaneerra lő és leszedi a hálót tartó kezét. A Defender a Marinert lövi, melynek az úgyúja és a mozgató mechaizmusa is felmondja a szolgálatot.

4. kör:
A Buccaneer megrohamozza a Sentinelt és sikerül is megsemmisítenie. A Mule a romok mögé húzódik fedezékbe, miután a gyorsítást áthelyezte rá Ashlynn. Victoria varázsol egy Arcane Boltot a Buccaneerra, valamint a pisztolyából is rálő, de a kegyelemdöfést a Hunter adja meg egy pontos lövéssel, mely megsemmisíti a Buccaneert. A Defender rálő a mostanra gyakorlatilag használhatatlan Marinerre, és az is megsemmisül.

5. kör:
Ashlynn felzárkózik a Mule mellé a romokhoz. A Mule tűz alatt tartja a Defendert és a területre ható lövése megrongálja a Huntert, melynek az ágyút tartó karja veszik el. Victoria Arcane Boltal bombázza a Mule-t, de sok sikert nem ér el. A Defender viszont kisebb károkat okoz neki. A Hunter új pozíciót vesz fel, elhagyva a romokat.

6. kör:
Ashlynn a Defenderre varázsol, kisebb sérüléseket okozva neki, de a fegyveréből leadott lövés már nem talál. A Mule is a Defendert lövi, de nem okoz sérülést. A Hunter tovább távolodik a romoktól, hogy rohamozási pozícióba kerülhessen. A Defender egy igen jó lövéssel megsemmisíti a Mule cortexét. Victoria lövése nem talál.

7. kör:
Ashlynn az egykori Buccaneer romjai között keres menedéket, és mindent belead egy utolsó varázslatba, de ezt Victoria a Vortex Spearrel semlegesíti. A Mule odacammog a Hunterhez és egy jól irányzott ütéssel letaglózza, így vonva ki a csatából. Victoria Arcane Boltal támadja a Mule-t, valamint rá is lő, okozva némi sérülést, de a vesztét a Defender által leadott lövés okozza.


Epilógus:
A csatát így a Cygnar sereg nyerte. Következő ellenfélnek Lord Thanatos Menoth seregét hívtam ki. Remélem ellene is hasonlóan sikeresnek bizonyul a Cygnar sereg.


Vissza a lap tetejére